كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
متون عمومي
منو
ورود
1400/8/9 یکشنبه تمدید زمان ثبت نام پنجمین دوره مسابقات برنامه نویسی pcpc سلام علیکم
        احتراماً، ضمن آرزوی توفیق روز افزون الهی با توجه به درخواست مکرر استانها مبنی بر تمدید زمان ثبت نام مسابقه برنامه نویسی pcpc دانشجویی دانشگاه پیام نور به میزبانی دانشگاه پیام نور استان آذربایجانشرقی  به استحضار عالی می رساند زمان ثبت نام در مسابقه مذکور تا روز یکشنبه مورخ 09/08/1400تمدید گردید. لذا خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به اطلاع رسانی شایسته به دانشجویان علاقمند آن استان جهت شرکت از طریق سایت مسابقات به آدرس pcpc.pnu.ac.ir اقدامات لازم صورت پذیرد. لازم بذکر است که پوستر، آئین نامه اجرایی و فرم ثبت نام و تمام اطلاعات مورد نیاز در سایت مسابقات بارگزاری گردیده است و به پیوست نامه نیز حضورتان ایفاد می گردد.
زمان ثبت نام:    20 مهر ماه تا 09 آبان ماه سال1400
زمان برگزاری مسابقات:   16و 17 آبان ماه سال1400